Politică de confidențialitate

PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Politica de confidențialitate SERVICE SYSTEMS INTERNATIONAL-Iasi in conformitate cu SSI SCHÄFER Germania

Protejarea datelor Dumneavoastră este în interesul nostru

Ne bucurăm că sunteți interesați de compania noastră, de produsele și de serviciile noastre și dorim să vă simțiți în siguranță atunci când vizitați site-ul nostru și când vine vorba de protecția datelor dvs. personale.  Pentru că luăm această problemă foarte serios. Respectarea dispozițiilor Regulamentului general privind protecția datelor (RGPD) și ale noii Legi federale privind datele (BDSG) este foarte importantă pentru noi.

 

Atunci când colectăm date despre dvs., vrem să știți ce date colectăm și modul în care le folosim. Am pus în aplicare măsuri tehnice și organizaționale pentru a ne asigura că respectăm reglementările privind protecția datelor, atât noi, cât și toți furnizorii de servicii externe cu care colaborăm.

 

Date cu caracter personal

Datele personale reprezintă informații despre identitatea dvs., inclusiv numele dvs., adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail. Aceste informații sunt prelucrate întotdeauna în conformitate cu cerințele Regulamentului general privind protecția datelor și cu alte reglementări din legislația privind protecția datelor aplicabile companiei noastre.

 

În principiu, nu aveți nicio obligație de a vă dezvălui datele dvs. personale atunci când utilizați site-ul nostru. Cu toate acestea, există anumite cazuri în care trebuie să procesăm datele dvs. personale pentru a vă putea furniza serviciile de care aveți nevoie.

 

Același lucru este valabil, de exemplu, dacă trebuie să vă trimitem materiale informative sau bunuri pe care le-ați comandat sau dacă trebuie să răspundem întrebărilor dvs. specifice. Când va fi necesar, vă vom sfătui în consecință.

 

În cazul în care nu vom avea niciun temei juridic pentru prelucrarea datelor dvs. personale, vă vom solicita consimțământul în acest sens.

 

Mai mult decât atât, stocăm și procesăm numai datele pe care ni le-ați furnizat în mod voluntar și, dacă este cazul, datele pe care le colectăm în mod automat atunci când vizitați site-ul nostru (de exemplu, adresa IP și numele paginilor accesate, browserul pe care l-ați utilizat și sistemul de operare, data și ora accesării, motoarele de căutare utilizate și numele fișierelor descărcate).

 

Dacă utilizați serviciile noastre, colectăm de obicei doar datele necesare pentru a vă furniza aceste servicii. În cazul în care vă vom solicita alte date, aceste informații sunt opționale.  Datele personale sunt prelucrate numai pentru a furniza serviciile solicitate și pentru a ne proteja propriile interese legitime.

 

Următoarele categorii de date cu caracter personal pot fi colectate când vizitați pagina noastră de interne sau prin alte prelucrări descrise în această politică de confidențialitate:

 

– Date de bază (nume, adrese etc.)

 

– Alte date personale furnizate de dvs. (interese personale etc.)

 

– Date privind contractele (numărul clientului, numărul contractului etc.)

 

– Date despre conținut (texte, fotografii, videoclipuri etc.)

 

– Date de contact (e-mail, numere de telefon etc.)

 

– Metadate (adrese IP, informații despre dispozitive etc.)

 

– Date de utilizare (conținutul vizitat, timpii de acces etc.)

 

Persoanele afectate sunt utilizatorii / părțile interesate ale ofertelor noastre.

 

Denumirea și adresa organismului responsabil cu procesarea datelor

În contextul Regulamentului general privind protecția datelor, al altor legislații privind protecția datelor aplicabile în statele membre ale UE și al altor dispoziții privind protecția datelor, organismul responsabil este:

 

 Fritz SCHÄFER GmbH & Co KG

 

Fritz SCHÄFER Str. 20

 

57290 Neunkirchen

 

E-mail: datenschutzbeauftragter@ssi-schaefer.com

 

Scopul utilizării datelor cu caracter personal

Utilizăm datele personale furnizate de dvs. pentru a vă răspunde la întrebări, pentru a procesa comenzile dvs. sau pentru a vă oferi acces la anumite informații sau servicii. În ceea ce privește menținerea relațiilor cu clienții, este posibil ca noi sau vreun furnizor de servicii cu care colaborăm, să folosim aceste date personale pentru a vă oferi informații despre ofertele de produse sau pentru a efectua sondaje online pentru a răspunde mai bine întrebărilor și cerințelor clienților noștri. Baza legală pentru aceste tipuri de prelucrări este articolul 6 paragraful 1b, f) RGPD. Desigur, vă respectăm dorința de a nu ne furniza datele dvs. personale în chestiuni care nu au legătură cu menținerea relației cu clienții (în special pentru marketingul direct sau pentru cercetarea pieței). Nu vom vinde sau distribui în nici un mod datele dvs. personale niciunor terțe părți.

 

 

Utilizare specifică

Vom colecta, procesa și utiliza numai datele personale pe care ni le furnizați în scopurile comunicate. Nu vom transmite datele dvs. personale niciunor terțe părți fără consimțământul dvs. expres în acest sens.

 

Colectarea datelor cu caracter personal și transmiterea acestora către instituțiile sau autoritățile statului care au dreptul să primească astfel de informații, se efectuează numai în măsura impusă de lege și / sau dacă suntem obligați să facem acest lucru ca urmare a unei hotărâri judecătorești. Angajații și furnizorii noștri de servicii au obligația de a respecta confidențialitatea față de noi și prevederile Regulamentului general privind protecția datelor.

 

Temeiul legal al procesării datelor

În cazul în care v-ați dat consimțământul ca datele dvs. personale să fie prelucrate într-un anumit scop, prelucrarea se va realiza în baza articolului 6 alineatul 1 a din RGPD. Dacă o astfel de prelucrare este necesară pentru a îndeplini sau a iniția un contract cu dvs., procesarea se bazează pe articolul 6, alineatul  1 b din RGPD. În unele cazuri, de exemplu, pentru îndeplinirea obligațiilor fiscale, am putea face obiectul unei obligații legale de prelucrare a datelor cu caracter personal. În astfel de cazuri, temeiurile legale sunt prevăzute la articolul 6 alineatul  1 c din RGPD. În cazuri rare, datele pot fi prelucrate, de asemenea, pentru a proteja interesele vitale ale dvs. sau ale unei alte persoane. În acest caz excepțional, prelucrarea se bazează pe articolul 6. alineatul 1 d din RGPD. În cele din urmă, prelucrarea se poate baza și pe articolul 6 alineatul  1 f din RGPD. Acesta este cazul în care prelucrarea are scopul de a proteja un interes legitim pentru compania noastră sau pentru o terță parte, atâta timp cât aceste interese nu sunt depășite de interesele, drepturile civile și de libertățile dvs. fundamentale. Un astfel de interes legitim poate fi asumat dacă sunteți clientul nostru.  Dacă prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe articolul 6, paragraful  1 f din RGPD, interesul nostru legitim este executarea activității noastre zilnice.

 

 

Datele captate automat la vizitarea website-urilor noastre

Atunci când folosiți site-urile noastre, următoarele date vor fi stocate din motive organizaționale și tehnice:  Numele paginilor accesate de dvs., browserul pe care l-ați utilizat și sistemul de operare, data și ora accesării, motoarele de căutare utilizate, numele fișierelor descărcate și adresa.

 

Informațiile colectate sunt necesare pentru a vă oferi un conținut valid pe site-ul nostru. În plus, aceste date tehnice sunt analizate anonim și doar în scopuri statistice, pentru a optimiza în mod continuu site-ul nostru și pentru a ne permite să ne îmbunătățim designul site-ului și să furnizăm informațiile necesare autorităților care se ocupă cu aplicarea legislației pentru urmărirea penală în caz de atac cibernetic. Aceste date sunt stocate separat de alte informații personale despre sistemele securizate. Persoanele individuale nu sunt identificate. Prelucrarea se realizează pe baza interesului nostru legitim de a prezenta pagina noastră de internet în mod eficient și sigur, în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 f, articolul 28 RGPD.

 

Opțiuni de contactare

Datorită obligațiilor legale, site-ul nostru conține informații care vă permit să ne contactați electronic rapid și să comunicați direct cu noi. Aceste informații includ o adresă de e-mail și, dacă este necesar, un formular de contact. Prelucrarea datelor utilizatorului este efectuată în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 b RGPD. Dacă ne contactați prin e-mail sau printr-un formular de contact, datele personale pe care ni le furnizați vor fi stocate automat. Aceste date pe care ni le-ați comunicat în mod voluntar, vor fi folosite în scopul soluționării solicitării dvs. sau pentru o contactare eficientă. Aceste date nu vor fi transmise terților.

 

Ștergerea și restricţionarea datelor personale

Procesăm doar datele personale ale persoanelor în cauză în conformitate cu articolele 17 și 18 RGPD atâta timp cât este necesar pentru atingerea scopului de bază sau atât timp cât a fost prevăzut de obligațiile legale care guvernează organizația noastră. În conformitate cu reglementările legale, datele cu caracter personal vor fi șterse dacă nu mai sunt necesare sau la expirarea termenului prevăzut în lege, cu excepția cazului în care suntem obligați prin lege să păstrăm aceste date adică, conform reglementărilor comerciale sau fiscal ale AO sau HGB (Codul Comercial German). În aceste cazuri, accesul la date este restricționat.

 

Automatizarea procesului decizional

Fiind o organizație responsabilă, nu ne angajăm în luarea de decizii sau profilare automată.

 

 

Perioada de retenție

Datele cu caracter personal se vor șterge după expirarea perioadei legale de păstrare, în măsura în care acestea nu mai sunt necesare pentru realizarea sau inițierea contractului.

 

Google Analytics

Acest site utilizează Google Analytics; un serviciu de analiză web furnizat de Google Inc. (“Google”). Utilizarea include modul Universal Analytics, care permite atribuirea datelor, sesiunilor și interacțiunilor pe mai multe dispozitive pentru un cod de utilizator pseudonim și analizează astfel activitățile unui utilizator pe toate dispozitivele.

 

Google Analytics utilizează așa-numitele cookie-uri. Acestea sunt fișiere text care sunt stocate pe computer și permit o analiză a utilizării paginii internet de către dvs. Informațiile generate de cookie despre utilizarea paginii de internet de către dvs. sunt de obicei transferate pe un server Google din SUA și stocate acolo. Cu toate acestea, dacă anonimizarea IP este activată pe această pagină de internet, Google va restricționa în prealabil adresa dvs. IP în statele membre ale Uniunii Europene sau în alte state părți ale Acordului privind Spațiul Economic European. Numai în cazuri excepționale, adresa IP completă va fi transmisă unui server Google din SUA și va fi stocată acolo. Dorim să subliniem că pe această pagină de internet Google Analytics a fost extins pentru a include anonimizarea IP pentru a asigura colectarea anonimă de adrese IP (așa-numita mascare IP). Adresa IP transmisă de browser în contextul Google Analytics nu este fuzionată cu alte date Google. Informații suplimentare privind condițiile de utilizare și protecția datelor pot fi găsite la adresa https://www.google.com/analytics/terms/gb.html sau la adresa https://policies.google.com/?hl=ro.

 

În numele nostru, Google va folosi aceste informații pentru a evalua utilizarea paginii de internet de către dvs., pentru a compila rapoarte privind activitatea pe pagina de internet și pentru a ne furniza alte servicii, operatorul paginii de internet, în legătură cu utilizarea paginii de internet și utilizarea internetului.

 

Prelucrarea se efectuează în conformitate cu articolul 6 alineatul 1 fraza 1 a) RGPD pe baza consimțământului dvs.

 

Destinatarul datelor prelucrate este Google.

 

Datele cu caracter personal vor fi transferate în SUA în conformitate cu politica de confidențialitate UE-SUA, pe baza deciziei Comisiei Europene privind adecvarea. Puteți recupera certificatul la adresa https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI.

 

Datele trimise de noi și legate de cookie-uri, ID-uri de utilizator (de exemplu, ID-ul de utilizator) sau ID-uri de publicitate sunt șterse automat după 14 luni. Datele a căror perioadă de păstrare a fost atinsă sunt șterse automat o dată pe lună.

 

Vă puteți retrage consimțământul în orice moment cu efect pentru viitor prin împiedicarea stocării cookie-urilor de către o setare corespunzătoare a software-ului dvs. de browser; cu toate acestea, am dori să subliniem faptul că, în acest caz, este posibil să nu puteți utiliza în întregime toate funcțiile acestei pagini de internet.

 

De asemenea, puteți împiedica Google să colecteze datele generate de cookie și cu privire la utilizarea paginii de internet (inclusiv adresa dvs. IP) și prelucrarea acestor date de către Google, descărcând și instalând plugin-ul de browser disponibil la următorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout hl = en-GB.

 

De asemenea, puteți utiliza module cookie de renunțare pentru a preveni colectarea viitoare a datelor atunci când vizitați această pagină de internet. Pentru a împiedica colectarea de date de către Universal Analytics pe diferite dispozitive, trebuie să renunțați la toate sistemele utilizate.

 

Dacă dați click aici, se va seta cookie-ul de ieșire:

 

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de

 

Google Dublu-click

Dublu-click de la Google este un serviciu al Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SUA (“Google”). Acesta folosește cookies pentru a vă arăta reclame relevante pentru dvs. În acest proces, browser-ului dvs. îi va fi atribuit un număr pseudonim de identificare (ID), pentru a verifica ce reclame au fost expuse în browserul dvs. și care au fost vizualizate prin click. Cookie-urile nu conțin informații personale. Utilizarea de cookies Dublu-click doar permite Google și website-urilor partenere ale acestuia, să schimbe reclamele în funcție de vizitele dvs. precedente pe site-ul nostru sau pe alte site-uri de pe internet. Informațiile generate de cookie-uri vor fi transmise unui server Google din Statele Unite pentru evaluare și stocare acolo. Google constată prevederile de confidențialitate a informațiilor din acordul „Protecția informațiilor” și le înregistrează în programul „Protecția informațiilor” al Departamentului de Comerț al Statelor Unite. Informațiile vor fi trimise de Google către terțele părți doar dacă sunt solicitate de lege sau în contextul procesării unei comenzi. În nicio circumstanță, Google nu va combina aceste informații cu altele pe care le-a colectat.

 

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu procesarea informațiilor colectate despre dvs. de către Google, cu metodele de procesare a informațiilor descrise mai sus, precum și cu scopul specificat. Puteți preveni stocarea cookie-urilor, folosind setarea corespunzătoare din browser-ul dvs.; cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că dacă faceți acest lucru, nu veți putea folosi toate funcțiile site-ului la întreaga lor capacitate. În plus, puteți împiedica colectarea și procesarea de informații generate de cookies cu ocazia folosirii site-ului (inclusiv a adresei IP), prin instalarea plug-in-ului disponibil în link-ul care se află sub titlul Dezactivare Dublu-click. Alternativ, puteți dezactiva cookie-urile Dublu-click cu această opțiune.

 

Drepturile persoanelor în cauză

Dreptul de acces

 

În orice moment, în conformitate cu articolul 15 RGPD, veți putea avea acces gratuit la copiile datelor personale procesate și stocate de noi.

 

Acest drept de acces include informații despre scopul prelucrării, categoriile de date cu caracter personal prelucrate, destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau urmează să fie divulgate datele cu caracter personal, perioada prevăzută pentru stocarea datelor cu caracter personal (în măsura în care este posibil) sau în cazul în care acest lucru nu este posibil, criteriile de definire a acestei perioade, existența dreptului de modificare sau ștergere a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. sau la limitarea prelucrării de către terți sau o obiecție împotriva acestei prelucrări, existența unui drept de apel la o autoritate de reglementare și, în cazul în care datele nu au fost colectate de la dvs., toate informațiile disponibile privind originea datelor și existența oricărui proces decizional automat, inclusiv profilarea, în conformitate cu articolul 22 alineatul  1 și 4 și – cel puțin în aceste cazuri – informații convingătoare privind logica implicată și efectele intenționate ale unei astfel de procesări.

 

De asemenea, aveți dreptul de a solicita informații cu privire la comunicarea datelor dvs. personale unor terți sau unei organizații internaționale și care sunt măsurile de siguranță adecvate privind această comunicare.

 

Dreptul la rectificare

 

De asemenea, aveți dreptul de a solicita rectificarea imediată a tuturor datelor personale incorecte referitoare la dvs.  În plus, aveți dreptul să solicitați completarea oricăror date personale incomplete, având în vedere scopul prelucrării acestora.

 

Dreptul la ștergere

 

De asemenea, în conformitate cu articolul 17 RGPD, aveți dreptul să solicitați ștergerea imediată a datelor referitoare la dvs., stocate de noi, în cazul în care există una dintre următoarele condiții: Datele personale au fost colectate în scopuri sau prelucrate în alt mod pentru care nu mai sunt necesare; vă revocați consimțământul, pe care se bazează prelucrarea, în conformitate cu articolul 6  paragraful. 1 din RGPD sau cu articolul 9, paragraful  2 din RGPD și nu există alte temeiuri legale pentru prelucrarea datelor; depuneți o obiecție împotriva prelucrării în conformitate cu articolul 21, paragraful  1 din RGPD și nu există motive legale imperative de prelucrare sau dacă depuneți o obiecție împotriva prelucrării în conformitate cu articolul 21 paragraful  2 din RGPD; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; ștergerea datelor cu caracter personal este necesară pentru a îndeplini o obligație legală în conformitate cu legislația Uniunii Europene sau cu dreptul statelor membre la care am aderat; datele cu caracter personal au fost colectate cu privire la serviciile oferite de societatea informațională în conformitate cu art. 8 alin. 1.

 

În cazul în am făcut publice datele personale și suntem obligați să le ștergem în conformitate cu articolul 17 alineatul  1 din RGPD, vom lua măsurile necesare pentru a informa celelalte părți responsabile care procesează datele personale dezvăluite că ați solicitat ștergerea tuturor legăturilor cu aceste date personale, precum și orice copie sau replicare.

 

Dreptul la restricționarea procesării

 

Aveți dreptul, în conformitate cu articolul 18 RGPD, să solicitați restricționarea procesării datelor dvs. personale în cazul în care există una dintre următoarele condiții:  Precizia datelor personale este contestată de dvs. și, într-adevăr, pe o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea datelor personale date; prelucrarea este ilegală iar dvs. refuzați ștergerea datelor cu caracter personal, solicitând în schimb ca utilizarea acestor date personale să fie restricționată; nu mai solicităm date cu caracter personal în scopul prelucrării, cu toate acestea dvs. le solicitați pentru afirmarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale sau dacă ați depus o contestație împotriva prelucrării în conformitate cu articolul 21 paragraful  1, atâta timp cât rămâne să se stabilească dacă motivele legitime prezentate de compania noastră prevalează asupra alor dvs.

 

Dreptul la portabilitatea datelor

 

Veți putea solicita, în conformitate cu articolul 20 RGPD, în orice moment ca oricare dintre datele dvs., pe care ni le-ați furnizat, să fie publicate într-un format comun și ușor de citit de către computer.  În plus, aveți dreptul să comunicați aceste date unei alte persoane responsabile, fără nicio obstrucție din partea noastră, dacă prelucrarea se bazează pe consimțământ în conformitate cu articolul 6 alineatul  paragraful. 1 din RGPD sau cu articolul 9, paragraful 2 din RGPD sau pe un contract în conformitate cu articolul 6 alineatul  1 b iar prelucrarea se realizează printr-o procedură automată, dacă prelucrarea nu este necesară pentru administrarea unei sarcini care ne-a fost atribuită, realizată în interes public sau în exercitarea autorității publice.

 

De asemenea, puteți solicita trimiterea datelor personale stocate de noi conform instrucțiunilor dvs. unei alte părți responsabile, atâta timp cât acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic și prin aceasta, nu compromite drepturile sau libertățile altor persoane.

 

Dreptul de a obiecta

 

Aveți dreptul, în conformitate cu articolul 20 RGPD, din motive ce rezultă din situația dvs. particulară, de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, în cazul în care prelucrarea respectă articolul 6 paragraful  1 e sau f din RGPD.  Acest lucru este valabil și pentru orice profil bazat pe aceste prevederi.

 

În cazul unei obiecții, vom înceta procesarea datelor cu caracter personal, cu excepția cazului în care putem dovedi motivele legitime de prelucrare care predomină asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau în cazul în care prelucrarea susține executarea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

 

În cazul în care vă procesăm datele pentru a publicitate directă, aveți dreptul să depuneți în orice moment o obiecție la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scopul acestui tip de publicitate; acest lucru se aplică și profilării, în măsura în care este asociat cu acest tip de publicitate directă.  Dacă vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale în scopul publicității directe, vom înceta procesarea datele dvs. personale în aceste scopuri.

 

Aveți dreptul, din motive ce rezultă din situația dvs. particulară, de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în scopul cercetării sau cercetărilor ori statisticilor istorice, în conformitate cu articolul 89 alineatul  1 din RGPD, cu excepția cazului în care o astfel de prelucrare este necesară pentru îndeplinirea unui scop de interes public.

 

În legătură cu utilizarea serviciilor societății informaționale și fără a aduce atingere Regulamentului (CE) nr. 2002/58, sunteți liber să vă exercitați dreptul de opoziție printr-o procedură automată în care se utilizează specificațiile tehnice.

 

Dreptul de revocare

 

Puteți să vă retrageți în orice moment, în viitor, orice consimțământ acordat pentru prelucrarea datelor dvs. personale, în conformitate cu articolul 7 alin. 3 RGPD.

 

Dreptul de confirmare

 

Aveți dreptul să solicitați confirmarea faptului că datele dvs. personale sunt procesate.

 

Dreptul la apel

 

În plus, aveți dreptul să faceți reclamație la o autoritate de supraveghere în conformitate cu articolul 77 RGPD. Ca regulă, puteți contacta autoritatea de supraveghere la locul dvs. de rezidență, la locul de muncă sau la sediul societății noastre.

Arata butoane
Contact us
Ascunde