LogiMat - LIFT PENTRU DEPOZIT

Liftul pentru depozit LogiMat®: soluția dumneavoastră de depozitare și comisionare într-un singur sistem!

Cu liftul pentru depozit LogiMat® de la SSI SCHAEFER beneficiaţi de o soluţie de depozitare şi comisionare într-un singur sistem. Liftul pentru depozit, de ultimă generaţie, respectă principiul goods to man şi stabileşte noi repere pentru performanţă şi confortul de operare.

Liftul pentru depozit poate fi comparat cu un dulap supradimensionat cu sertare, cu două rânduri de tăvi – un rând anterior şi unul posterior. Între cele două rânduri se află un ascensor, care extrage tăvile individuale şi le deplasează în poziţia corespunzătoare deschiderii pentru operare.

Diferite variante pentru diferite cerinţe

Liftul pentru depozit LogiMat® poate fi adaptat optim la toate condiţiile constructive, datorită celor opt lăţimi diferite ale modulelor, celor două adâncimi, precum şi înălţimii liber selectabile a maşinii, de până la aproape 24 de metri. Datorită construcţiei compacte înălţimea spaţiului este exploatată la maximum. Caracteristici precum depozitarea tăvilor la distanţe de 25 mm, strategia de introducere a mărfurilor în depozit cu înălţime FIX şi/sau cu optimizarea inteligentă a înălţimii IHO sau design-ul flexibil al tăvilor, conceput pentru optimizarea spaţiului şi a greutăţii, permit o depozitare deosebit de compactă pe suprafeţe foarte mici.

Fie că este vorba despre laturi separate de încărcare și descărcare, încărcare pe ambele laturi sau preluare de la un etaj superior, fie despre depozitare la subsol pe două niveluri sau variante de montare cu străpungerea planşeului sau cu încastrare în pardoseală, dispozitivul se adaptează la orice condiții locale. Dacă este necesar, liftul pentru depozit LogiMat® poate fi construit chiar şi la faţada exterioară a depozitului. Datorită acestui concept, costurile de construcţie pentru extinderea depozitului pot fi reduse la minimum.

Avantajele dumneavoastra:

 • Datorita designului sau ergonomic, sistemul LogiMat ® asigura o crestere a performantei de pana la 20%
 • LogiMat ® reduce livrarile incorecte datorita procesului automatizat
 • LogiMat ® reduce durata timpului de parcurgere a distantei pentru depozitare, precum si a celei de livrare cu mai mult de 70%
 • LogiMat ® creste viteza de livrare lntre sase si zece ori, datorita procesului automatizat
 • LogiMat ® reduce ln mod semnificativ spatiul de depozitare necesar, comparativ cu sistemele de depozitare traditionale
 • LogiMat ® reduce cheltuielile pentru energie si depozitare, datorita designului sau foarte compact
 • LogiMat ® are o structura modulara si se adapteaza cu usurinta la conditiile/cerintele dumneavoastra

LogiMat - OPTIUNI PENTRU EFICIENTA MAXIMA

LogiPointer / Indicator luminos

Sistemul LogiMat® poate fi echipat cu un sistem de indicare laser (identificare a pozitiei de pe tava), pentru o mai ulsoara prelucrare a comenzilor.
LogiLift

Deschidere de procesare cu posibilitatea de ajustare continua a lnaltimii sale pentru a asigura fiecarui utilizator ln parte lnaltimea corespunzatoare de lucru.
LogiTilt

LogiTilt reprezinta un dispozitiv de lnclinare al tavii prezente ln deschidere ul?urand astfel procesarea produselor aflate ln locatiile din zona spate a tavilor dorite.
LogiTurbo

Reprezinta o pozitie aditionala per deschidere crescand astfel frecventa de procesare a comenzilor.
LogiSafe

Lisa cu mecanism de lnchidere actionat electric, ideala ln cazul depozitarii bunurilor de mare valoare.
LogiGuard

Mecanism de protectie a sistemului de deschidere prin intermediul unui sistem de senzori.
LogiStub

Permite pozitionarea tavii spre exteriorul deschiderii de procesare. Lin avantaj, ln special în cazurile în care sunt manipulate produse grele, cum ar fi, de exemplu, produse ce trebuiesc lndepartate cu ajutorul unei macarale.
LogiMate

Sistem picking cart avand posibilitatea de conectare wireless la sistemul HOST existent. Disponibil cu sau fara indicator luminos (sistem pick-by-light)

LogiMat - SERVICIUL CLIENTI SI ASISTENTA TEHNICA

Disponibilitatea marita si service pe viata, o functionare economica si asistenta rapida ln caz de erori – servicii post-vanzare centrate per clientsi lucrari de lntretinere periodice sunt metodele cele mai importante ln optimizarea timpilor de operare respectiv siguranta ln functionare a echipamentelor si sistemelor.

SSI SCHAEFER a urmat aceste principii prin crearea unei retele de service si de lntretinere, disponibila ln lntreaga lume. Accesare a sistemului de la distanta, rezolvarea erorilor via modem sau la fata locului, mentenanta preventiva pentru echipamentele mecanice si sistemele de control fac parte din gama de servicii oferite de catre SSI SCHAEFER.

Cu servicii specifice clientilor si modalitati de lntretinere a sistemului, precum si concepte inovative pentru piesele de schimb,echipa noastra ofera servicii, asigurandu-se astfel siguranta operationala, lntreruperi minime ln functionare, toate acestea ducand la o satisfactie maxima a clientilor.

Gama noastra de servicii:

 • Linie telefonica 24 de ore (Hotline)
 • Gestionare globala a pieselor de schimb
 • Planificare si executare a contractelor de servicii
 • Scolarizarea operatorilor la locul de amplasare
 • Mentenanta preventiva
 • Serviciul de contracte
Arata butoane
Contact us
Ascunde