AUTOMATIZAREA DEPOZITULUI

Prin automatizarea întregului sistem de depozitare sau a unei părți a depozitului, clienții pot pune bazele unor fluxuri de materiale mai eficiente și pot spori productivitatea acestora.

MODERNIZAREA DEPOZITELOR

Modernizarea sau „remodelarea” depozitului permite reînnoirea sau extinderea succesivă a facilităţilor în timp ce le adaptează la condiţiile curente şi la cerinţele de pe piaţă. Cu un partener cu experienţă şi competenţă precum SSI SCHAEFER, proiectele de remodelare pot fi efectuate în timpul orelor de funcţionare. Cunoştinţele experţilor în analiză, planificare, fabricare şi punere în funcţiune, îmbunătăţesc performanţa întreprinderii în fiecare domeniu.

INTRALOGISTICĂ DURABILĂ

Disponibilitatea constantă a mărfurilor permite întreprinderilor să furnizeze clienţilor rapid şi fiabil. În era comerţului online, aceasta joacă un rol important. Intralogistica potrivită personalizată specific pentru nevoile industriei şi clienţilor garantează disponibilitatea bunurilor necesare. În acelaşi timp, întreprinderile îşi pot apăra şi consolida poziţia pe piaţa competitivă de comerţ electronic..

INTELIGENȚA ARTIFICIALA

Începând cu anul 2017, a fost mult entuziasm în ceea ce priveşte inteligența artificială (AI), ca ramură a tehnologiei informației. AI s-a dovedit a fi utilă pentru o mare varietate de aplicații: asistenți virtuali, aplicații, jocuri de gândire și multe altele.

Caracteristica unică a oamenilor – cel puțin pentru moment – este gândirea creativă și inovatoare. Cu toate acestea, mașinile pot alege din opțiunile de decizie existente și pot procesa o cantitate incredibil de mare de date și informații. În plus, au fiabilitate, precizie și continuitate impresionante – pot funcționa în permanență. Chiar și sarcinile complexe pot fi efectuate independent, dacă sunt date instrucțiunile corecte. Algoritmii, puterea mare de procesare și creșterea exponențială a datelor care trebuie procesate formează baza inteligenței artificiale.

Arata butoane
Contact us
Ascunde