Cutii depozitare si transport

SERVICE SYSTEMS INTERNATIONAL  oferă peste 2000 de tipuri de cutii, marca SCHAEFER , de calitate pentru depozitare, picking şi transport. Indiferent că este vorba de componente electrice, accesorii auto, elemente comandate prin poştă, chip-uri pentru computere, bunuri alimentare sau cărţi − avem întotdeauna soluţia potrivită pentru dumneavotastră.

De aceea, veţi găsi cutia potrivită pentru dumneavoastră şi, în plus faţă de sistemul nostru de returnări suntem bucuroşi să dezvoltăm un concept de cutie care să se potrivească cerinţelor dumneavoastră specifice. Profitaţi de nivelul nostru ridicat de cunoştinţe, mai ales în domeniul ambalajelor speciale şi al versiunilor personalizate.

Cutiile şi lăzile noastre se pot integra cu uşurinţă în sistemele noastre de rafturi şi se pot combina liber datorită dimensiunilor care se potrivesc perfect. Toate produsele noastre sunt realizate intern din materiale plastice de înaltă calitate, din oţel rezistent la coroziune, oţel inoxidabil, aluminiu sau material special.

 Cutiile de la SSI SCHAEFER creează ordine în depozit, optimizează depozitarea semiautomatizată şi complet automatizată şi protejează bunurile depozitate. Realizate din plastic sau foaie de oţel, toate produsele noastre sunt însoţite de o gamă extinsă de accesorii.

Gama de cutii

Cutii semi-deschise frontal
Cutii pentru rafturi
Cutii incastrabile
Cutii dimensiune EURO
Cutii pliabile
Cutii VDA pt piese mici
Lazi si cutii metal
Cutii pt incarcaturi grele
Cutii pt bunuri periculoase
Tavi
Paleti
Cutii pt transport care se pot suprapune
Arata butoane
Contact us
Ascunde